Er du vores nye holdleder?

Græsset er blevet grønt, og turneringen er i fuld gang – desværre mangler vi stadig en holdleder m/k til vores +60-herrer, som spiller deres kampe om mandagen.

Kunne det være en opgave for dig, eller kender du en, der kunne være et godt emne, skal du ikke tøve med at kontakte mig enten pr. mail formand@brandeoldboys.dk eller sms/tlf. 6081 1733 for – ganske uforpligtende – at høre mere om, hvad jobbet som holdleder indebærer.

Kort fortalt handler det IKKE om at vaske tøj, fylde drikkedunke, flytte mål og slæbe hjørneflag – de praktiske opgaver er der folk nok til at tage sig af/hjælpe med. Du behøver heller ikke have en hel masse forstand på fodbold – det er der normalt ca. 7 mand på banen ad gangen, der har – men du må gerne have lidt flair for at koordinere, så vi kan sende et fuldt hold (9-10 spillere) afsted til hver kamp.

Du skal nok ikke gøre det for pengenes skyld, men der er også en beskeden betaling for ulejligheden i form af lidt omkostningsgodtgørelse (skattefrit!) og gratis deltagelse i div. BOB-arrangementer, ligesom du vil være omfattet af foreningens forsikring, imens du udfører hvervet som holdleder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig – og det gør spillerne på +60-holdet også!

Mikael Lund
formand