Målfattigt i Bording

Mandag tog BOB’s +50-hold hul på turneringen med en udekamp mod Bording, som holdet tidligere har spillet målrige kampe imod.
Sidste år vandt begge hold således hver en kamp med 4-2, og indledningen på mandagens kamp tydede på en gentagelse.
Der var dårligt nok spillet 2 minutter, før hjemmeholdet bragte sig i front på deres første angreb, og resten af halvlegen var det værterne, der styrede løjerne, mens gæsterne sjældent (læs: aldrig) for alvor fik udfordret Bording-defensiven.
Det ændrede sig efter sidebyttet; nok i højere grad fordi gæsterne fik fordelt ressourcerne bedre, end fordi de fik solen i ryggen…
Midt i halvlegen blev Brian Dahl Thomsen to gange med få minutters mellemrum spillet fri tæt under mål af Michael Laursen, men begge gange slap Bording med skrækken.
Fem minutter før tid helflugtede samme Michael Laursen et perfekt indlæg fra Ole Radoor en meters penge over mål, og til sidst løb BOB-mandskabet tør for tid, og selvom målmand Per Jørgensen blev sendt med frem i kampens sidste angreb, lykkedes det aldrig udeholdet at finde vej til netmaskerne.
Derfor blev facit af kampen, hvor holdene dominerede hver sin halvleg, en smal 1-0-sejr til Bording, selvom uafgjort nok havde været det mest fair resultat af en samlet set ganske jævnbyrdig affære.