Mange genvalg og et enkelt nyt ansigt

Med en enkelt undtagelse var der genvalg over hele linjen, da BOB mandag afholdt generalforsamling i klubhuset på Brande Stadion.

Både formand Mikael Lund og bestyrelsesmedlem Kai Varisbøl blev genvalgt, og det samme gjorde 1. suppleant Line Kaasbjerg Svensson. Eneste udskiftning i bestyrelsen var Anne Sørensen (bill. nedenfor), der afløste Kenneth Raahauge som 2. suppleant. Revisorerne Verner Vork og Vagn Krogstrup blev også genvalgt, og det samme gjorde revisorsuppleant Erik René Pedersen.

De knap 30 deltagere indledte den officielle del af generalforsamlingen med at mindes en af klubbens markante spillere, Martin ”Tømrer” Nielsen, der var død to dage tidligere i en alder af 52 år, i stilhed.

Derefter aflagde formanden beretning om et år, som i Brande Old Boys’ historie formentlig mest vil blive husket for, at klubbens kvinder i deres første sæson i DBU-regi hjemførte regionsmesterskabet.
Desuden vandt de deres turnering både før og efter sommerferien, ligesom klubbens +40-hold nappede endnu en suveræn førsteplads. +60-holdet måtte se sig henvist til andenpladsen, +50-holdet blev nr. 3, og ”juniorerne” – +30-holdet – sluttede som nr. 6 efter en flot andenplads i første turneringshalvdel før sommerferien.

Firmafodboldmesterskaberne i starten af november samlede blot 45 hold, men de er nu tilbage på deres vante plads den sidste lørdag i februar; hele 66 deltagende hold i den få dage tidligere afviklede 50-års jubilæumsudgave af mesterskaberne var med til at sætte en tyk streg under fornuften i den beslutning.

Kasserer Gitte Holt gennemgik det reviderede regnskab, der udviste et overskud på godt 28.000 kr., Regnskabet blev ligesom formandsberetningen enstemmigt godkendt.