God holdånd og fight gav sejr

Karstoft – BOB

Torsdag var damerne et smut i Karstoft, hvor en underlig målrig kamp blev spillet. BOB presset mest på fra starten af, men en lang bold frem gjorde, at Karstoft kom foran 1-0. Dog tog det 1 min. før Anne havde skudt bolden i mål 1-1. Og sådan var første halvleg generelt, lidt frem og tilbage. BOB som dem der pressede godt på, men Karstoft kørte med lange bolde frem, som de fik chancer på. Inden halvleg fik Lena scoret en enkelt gang og Pernille H nettet to gange, så stillingen var her 4-4. Efter halvleg fik BOB noget mere fat, og havde langt de fleste chancer. Kampen var præget af hårdt spil fra Karstofts side, hvilket gav en del frispark til BOB. Damerne kæmpede dog godt, og først var det Line som fik scoret og derefter Pernille H, som lukkede kampen. BOB kæmpede godt, og lod sig ikke påvirke af det hårde spil, men bevarede deres eget spil og overblik.

Kampens spiller blev topscoreren Pernille Harrild.