Første nederlag til 40+

Der var dømt topopgør torsdag i Herning hvor Brande Old Boys ret så suveræne 40+ skulle møde rækkens nummer 2 Herning Fremad.

Kampen var generelt meget lige og inden for det første minut havde begge hold haft skud på mål dog uden at det resulterede i mål. Der skulle dog ikke gå mere end 5 min før Brande kom foran. Michael Tyr kæmper sig flot til bolden på midten og spiller Allan Ejstrup som knastørt sparker bolden ind ved forreste stolpe.

Igen bølgede kampen frem og tilbage og der skal ikke herske tvivl om at Brande ville blive mere presset af de ret så unge Fremad spillere end det man måske var vant til. Udligningen faldt da også efter ca. 17 min spil. På en omstilling scorede Fremad et flot mål til 1-1. Stillingen 1-1 holdt til halvleg.

Anden halvleg var kun 1 minut gammel da Brande igen kom i front. Et godt sparket hjørne ramte Henrik Skytte lige i panden som headede den på tværs til Allan Ejstrup som igen kunne score.

Desværre holdt føringen ikke ret lang tid for kun 1 minut efter udlignede Fremad på et langskud der ser ud til at snyde målmand Lars Poulsen.

De næste 10 minutter var der chancer i begge ender. Tyr havde en afslutning som blev reddet og det samme gælder Thomas Messi, desværre ville bolden ikke det sidste stykke ind over stregen.

Det ville bolden desværre 10 min. før tid da en Herning spiller med et fladt skud fangede målmand Poulsen på det forkerte ben og bolden kunne trille ind ved forreste stolpe.

Selvom Brande forsøgte at lægge pres på Fremad til sidst lykkedes det ikke at udligne og Fremad spillerne kunne derfor sende Brande hjem med et nederlag.

Dagens spiller blev fortjent Allan Ejstrup som scorede de 2 Brande mål.