Stimen stoppet

Efter fem sejre på stribe gik den ikke længere for +50-holdet, som mandag havde besøg af Ikast FS.

Hjemmeholdet kom ellers fint fra start, da Henrik “Skytte” Mortensen i det 6. minut headede et hjørnespark fra Mikael Lund i kassen, og i det følgende kvarter var der fleregode muligheder for at øge føringen; bl.a. blev et par gode indlæg fra Benny Vilsborg ikke behandlet efter fortjeneste.

Ikast havde bolden mest, men trillede den det meste af tiden på tværs på egen banehalvdel, men efter 22 minutter slog IFS-keeperen en lang bold op ad banen. En af hjemmeholdets forsvarere gled hvorefter, bolden hoppede over ham, og pludselig var gæsterne i overtal – og med et blødt indersidespark fra kanten af feltet udlignede de til halvlegsresultatet 1-1.

Mønsteret fortsatte i 2. halvleg: Ikast havde bolden mest, mens hjemmeholdet var mest direkte, men de helt store chancer blev det ikke til. I stedet afgjorde BOB’s Danni “Smøg” Nielsen kampen, da han i det 12. minut sendte en lang fremlægning i eget net bag en sagesløs fødselar, Bjarne Thisgaard, i BOB-målet til 1-2.

Mere blev der ikke scoret i den kamp, og reelt var værterne aldrig for alvor tæt på at udligne.

Kampens spiller blev en arbejdsom Henrik “Skytte”.