Fem på stribe

Efter en sløj start på efterårssæsonen med tre nederlag i træk er bøtten i den grad vendt for +50-holdet, som nu har besejret de øvrige fem hold i puljen på rad og række.

Mandag gik det ud over Bording, som trods fordel af hjemmebane blev besejret med 4-2. I det 9. minut åbnede Thomas Svensson målscoringen, da han sendte riposten fra Nicolaj Egs afslutning i nettet, men to minutter senere udlignede Bording med et velplaceret indersidespark fra distancen, der tog indersiden af den ene opstander.
I det 17. minut blev det 2-1 til Brande, da Sigurd Kristensen afsluttede et gennemspillet kontraangreb med at sende en pasning fra Nicolaj Eg i mål, men kort før pausen fik hjemmeholdet igen udlignet efter en fæl kikser af Bjarne Thisgaard i BOB-målet.

Med 2. halvlegs anden boldberøring sendte en Bording-spiller bolden på overliggeren fra midten af banen, men to minutter senere var det i stedet Mikael Lund, der for tredje gang i kampen bragte gæsterne i front med et knastørt vristspark fra kanten af feltet.

Halvlegen bød på masser af chancer til de to hold, som begge måtte se afslutninger prelle af på stolpen, og adskillige gange sendte udeholdets spillere deres afslutninger direkte op i den mørke aftenhimmel. Gæsterne blev ellers hjulpet lidt på vej af to gule kort til værterne, men først to minutter før tid afgjorde Thomas Svensson opgøret, da han blev sendt afsted i dybden af Martin ”Herbie” Mortensen.

Sejren betyder, at BOB lægger maksimalt pres på topholdet Vildbjerg, der dog har to kampe i hånden.