Sløj afslutning

På grund af manglende lysbanekapacitet på Brande Stadion måtte mandagens kamp i +50-rækken mellem Brande Old Boys og Herning Fremad flyttes til kunstgræsbanen i Herning, men flytningen så ikke ud til at genere Brande-mandskabet, som dominerede 1. halvleg totalt. Blot en enkelt Herning-afslutning indenfor målrammen blev det til, og den parerede Bjarne Thisgaard i BOB-målet iskoldt.

I den anden ende fik gæsterne god plads på flankerne, men indlæggene savnede som oftest præcision og kvalitet. Alligevel kom BOB frem til 4-5 halvstore chancer, men gang på gang blev afslutningerne sendt over mål. Dog ikke i det 17. minut, hvor Mikael Lund fra en position et par meter udenfor feltet fyrede et projektil af et vristspark af direkte op i det ene målhjørne. Bum!

Tættest på at gøre det til 0-2 var Thomas Svensson, men meget symptomatisk tog hans skud oversiden af overliggeren. Derfor måtte BOB nøjes med en lidt for lille 1-0-føring ved pausen, som blev benyttet til en tredobbelt udskiftning.

De mange udskiftninger bibragte mere forvirring end forstærkning, og allerede efter 2 minutter gav hjemmeholdet et varsel om, hvad der var på vej, da en af deres spillere slap fri på en kontra, men igen stod Bjarne Thisgaard i vejen for en scoring, denne gang med en fodparade.

Indskiftede Søren Prøhl, der fik sine første minutter i efterårssæsonen, fik en håndfuld større eller mindre muligheder; bl.a. blev et godt indlæg fra Benny Vilsborg headet en meters penge forbi mål, og lidt senere fik Herning-keeperen et ben på hans afslutning fra tæt hold.

Med et kvarter tilbage stod det derfor fortsat 1-0 til Brande, men med to kontramål på to minutter fik værterne vendt opgøret på hovedet. Selvom gæsterne forsøgte, var Herning tættere på 3-1 end Brande på en udligning, men da en Herning-spiller endnu engang slap fri på et kontraangreb, blev hans sidste træk for langt, og hans afslutning endte i sidenettet.

Det fik dog ingen betydning for kampens udfald: Herning vandt opgøret med 2-1, og dermed har BOB i løbet af efterårets 10 kampe præsteret både at vinde over samtlige øvrige fem hold i puljen og at tabe til dem.

Samlet set rækker det en tredjeplads, hvilket trods alt er en fremgang i forhold til sidste års sjetteplads.

Kampens spiller blev for anden kamp i træk arbejdsbien Henrik “Skytte”.