BOB +40 SEJREDE I SNEJBJERG

Torsdag den 7. Oktober spillede BOB ude mod Snejbjerg. På en meget dårlig oplyst kunstbane.

Om det var grunden til de mange brændte chancer skal være usagt.

BOB styrede kampen fra start til slut. Det udmøntede sig i en håndfuld store chancer i 1 halvleg. Michael Husum, Bjarne Thisgaard, Anders Videsen og Jacob York havde alle nærgående forsøg. Ind ville bolden dog ikke.

Efter et godt taktik møde, og fremragende indskiftninger, i halvlegen kom BOB endnu mere opsat ud til 2 halvleg. Det resulterede i et 1-0 føringsmål allerede i 2. halvlegs 3. minut. ved Dennis Lundstrøm efter et godt sammenspil med Anders Videsen og Michael Husum.

Dennis Lundstrøm kom også på assist listen, da han i kampens 38. minut med en fremragende stikning spillede Anders Videsen totalt fri i feltet. Videsen svigtede ikke, køligt lagde han bolden i nettet til 2-0 føring. Endda med højre ben….

Det blev til yderligere store chancer i halvlegen ved Lars Duedahl, Allan Kjærgaard og Michael Husum. Ind ville bolden bare ikke.

Snejbjerg kom ikke til en eneste chance. Det skyldes hovedsageligt et fremragende  makkerskab i midterforsvaret ved Michael Tyr Kristensen og Elmedin Bratic. De lukkede fuldstændigt de fortvivlende Snejbjerg angriber ned.

Kampens spiller blev suverænt Elmedin Bratic.

Torsdag den 14. oktober spiller +40 sæsonens sidste kamp ude mod Hammerum.