BOB +50 MÅLLØSE I VILDBJERG

Efter sidste uges avancement i tabellen ovenpå sejren over Hammerum skulle Brande Old Boys’ +50-hold mandag forsøge at forsvare andenpladsen i Vildbjerg, og det var da også gæsterne, der var bedst i 1. halvleg. Tættest på var Søren Prøhl, som i halvlegens sidste minut headede et knaldhårdt, præcist hjørnespark fra Brian Dahl Thomsen på undersiden af overliggeren, men halvlegen sluttede målløst.

2. halvleg var til gengæld kun halvandet minut gammel, da Vildbjerg kombinerede sig igennem til scoring, og godt midtvejs i halvlegen udbyggede værterne føringen til 2-0. Trods masser af spil, chancer og ikke mindst utallige hjørnespark lykkedes det aldrig for BOB-mandskabet at få passeret Vildbjerg-keeperen, så gæsterne måtte køre tomhændede hjem til Brande.

Holdet har dog stadig en teoretisk mulighed for at slutte på andenpladsen i rækken, men det kræver som minimum en sejr over Herning Fremad i sæsonens sidste kamp.