Tæt på og alligevel langt fra

Med en sejr i mandagens arvefjendeopgør i Ikast kunne BOB’s +50-hold spille sig op på andenpladsen i rækken et point efter netop Ikast, og det var da også gæsterne, der var tættest på i kampens første 10 minutter. Den største chance tilfaldt Ole Thisgaard, men på uforklarlig vis fik Ikast-keeperen afværget hans afslutning fra tæt hold med albuen.

I stedet slog hjemmeholdet kontra midt i halvlegen, og et minut før pausen blev 1-0 til 2-0 efter samme opskrift.
Lige inden pausefløjtet lykkedes det imidlertid helt fortjent BOB at reducere, da Martin “Herbie” Mortensen headede et perfekt indlæg fra Brian Dahl Thomsen i kassen.

Brande-spillerne havde dårligt nok rørt bolden, da Ikast efter ca. 4 minutters spil af 2. halvleg øgede føringen til 3-1, hvorefter Ole Thisgaard burde have reduceret, men efter at have fintet Ikast-keeperen til den ene side, valgte han at sparke forbi stolpen i den modsatte side. Lidt senere reducerede Søren Prøhl, da han sendte riposten fra Martin H. Mortensens forsøg i nettet, men glæden varede kun kort: Fem minutter før tid gjorde værterne det til 4-2, og så fik det kun kosmetisk betydning, at Dann Thomsen med kampens sidste spark fik reduceret endnu engang til slutresultatet 4-3 til Ikast efter en længere belejring af hjemmeholdets mål i slutfasen.