Vigtig sejr til Brande Old Boys 40+

Torsdag bød på en traditionel svær udekamp i Vildbjerg. Kampene imod Vildbjerg er altid tætte så det var på forhånd en kampm vi havde set frem til.

Kampen startede ret nervøst, ikke mange afleveringer ramte en medspiller men dette gjaldt heldigvis for begge hold. Vi skulle faktisk helt hen i kampens 17. minut før Brande var farlig. Herbie fik bolden i den ene side og med et kontrolleret spark sendte han den over målmanden og ind i målet.  Blot 8 min. senere var Brande igen farlige. Bolden røg ud på kanten af feltet hvor Brande Bjarne Tøf ramte den lige i røven og den strøg op i krydset uden chance for Vildbjergs målmand. Et super flot mål.

2 minutter senere fik Vildbjerg frispark lige uden for feltet men Bjarne Thisgaard greb sikkert forsøget.

Lige inden halvleg fik Vildbjerg et hjørnespark som blev slået godt ind over hvor Vildbjerg spilleren heldigvis headede over mål. Det kan nævnes at i samme moment gik Bjarne Tøf ud med endnu en fiber skade…

Anden halvleg startede Vildbjerg bedst. Blot 5 mnutter var spillet da et yderst gennemspillet angreb blev kronet med et hovedsstøds mål. Men men Brande svarede blot igen 4 minutter senere.

Allan Ejstrup sendte et indlæg ind i feltet hvor Michael Summe headede den på tværs til Nicolaj Eg som sikkert sendte den i nettet til en 3-1 føring til Brande. Det lukkede reelt set kampen hvor der efterfølgende ikke skete meget udover en kæmpe chance som Lars Duedahl brændte… 10 min. Før tid måtte Brandes Dennis Ludstrøm ud og slappe af med et gult kort efter en alt for voldsom tackling af en stakkels Vildbjerg spiller.

Dejligt med en sikker sejr som bringer Brande meget tæt på puljesejren. Næste uge venter Lind på hjemmebane.