Sejr i chanceorgie

Efter to etmålsnederlag kom Brande Old Boys’ hold i +50-rækken endelig på pointtavlen i efterårssæsonens tredje kamp, som foregik i Hammerum.

Dann Thomsen havde allerede haft et par gode muligheder selv, da han efter små 10 minutters spil flænsede Hammerum-forsvaret med en knivskarp tværaflevering til Lars Poulsen, som bankede gæsterne i front med venstreskøjten. Ole Thisgaard nåede at ramme overliggeren, inden han efter 20 minutter snittede Bjarne Kristensens præcise aflevering ind i det ene målhjørne med hovedet, og et minut før pausen blev det også 3-0 til BOB.

Sigurd Kristensen førte bolden frem i en omstilling og spillede den videre til Ole Thisgaard, som med lidt assistance fra en ensom Hammerum-forsvarer blev dobbelt målscorer. Utroligt nok lykkedes det hjemmeholdet at få reduceret lige inden pausefløjtet, da en Hammerum-spiller fik presset sig foran BOB-forsvaret ved forreste stolpe, og 2. halvleg var ikke meget mere end et minut gammel, før hjemmeholdet stik imod spil og chancer fik reduceret yderligere til 2-3. En høj aflevering fik lov til at passere både venner og fjender – og en paralyseret Ken McKenzie i BOB-målet.

Tre minutter senere genskabte Kai Varisbøl tomålsforspringet til gæsterne, da han høvlede en returbold i kassen, og resten af kampen vadede Brande-mandskabet i chancer. I samme angreb lykkedes det bl.a. både for Ole Thisgaard og Mikael Lund at ramme overliggeren, mens Hammerum kun bed fra sig for alvor en enkelt gang med et godt drøn på trekantsammenføjningen.

Utroligt nok blev der dog ikke scoret yderligere i opgøret, som derfor endte 4-2 til BOB.

Forsvarsgeneral Sigurd Kristensen blev kåret til kampens spiller.