BRANDE OLDBOYS +40 STOR SEJREDE

Torsdag d. 26. august spillede holdet på hjemmebane mod rækkens nr. 3 Hammerum IF.

Der skulle kun gå 1 minut før man sagtens kunne se at hjemmeholdet ville sidde totalt på kampen. Lars Duedahl fører bolden frem i venstre side, ligger den indover hvor Anders Videsen halvflugter bolden på kassen, men desværre lige i favnen af målmanden, men så var de advaret.

Minuttet efter lang diagonal aflevering fra Martin ”Herbie” Mortensen op til Dennis Lundstrøm, som afdriblede en forsvarer og køligt scorer i det lange hjørne til 1-0.

Samme Lunde var også indblandet i næste kasse, han spiller Henrik ”Skytte” Mortensen i dybden, som tordner den i kassen ved bagerste stolpe til 2-0.

Efter 18. minutter og klumpspil efter et hjørnespark ender bolden ved Jacob York midt i feltet, som flækker den med venstre skøjten over i venstre målhjørne, og så var stillingen allerede 3-0 til Brande midt i halvlegen. Få minutter senere fik Lunde lige 10 minutters pause efter en lidt for hård frispark og der blev ikke scoret yderligere i denne halvleg.

Fra anden halvlegs start var der comeback til Thomas ”Messi” Svensson efter snart 1½ års fravær. Lars Duedahl får bolden i dybden efter 4 min i anden halvleg og ligger den skarpt ind foran mål, hvor Martin Mortensen presser en Hammerum forsvarer så hårdt at vedkommende laver selvmål til 4-0, om Martin snitter bolden lidt vides ikke. Aftenens mål var Svensson så med i, hvor Lunde med et følt indlæg til bagerste stolpe, hvor Svensson køligt ligger den til rette til Duen, Duen spiller så lige 1-2 med Videsen rundt om en forsvarsspiller og med venstre pote (ja i læste rigtigt, venstre poten) ligger han den op i den ene målhjørne til 5-0. Midt i halvlegen sender Allan Kjærgaard en suveræn stikning ned mellem 2 Hammerum spillere, hvor Due alene med målmanden ligger bolden til side til Allan Skovdahl Hansen, som sikkert kan trille læderet i kassen til 6-0. Der burde også været blevet til 7-0 få minutter efter, da samme opskrift med Due alene med målmanden, men denne gang skød han selv, men desværre ved siden af målet.

Kampens spiller blev suverænt Martin ”Herbie” Mortensen med hele 10 stemmer, som til dagens kamp havde hele familien på lægterne, både kone, børn og svigerinde.