Skidt kamp af 40+ i lokalopgør

Torsdag aften bød på lokal opgør i 40+ rækken hvor Ikast var et smut i Brande. Lad os bare være ærlige og sige at intet fungerede for Brande og det blev en aften hvor kun grill hyggen efterfølgende er noget vi husker på.

Allerede efter 2 min. fik Brande en kæmpe chance. Topscorer Nicolaj Eg var helt alene med Ikast’ målmand men afslutningen ramte desværre målmanden…

Efter 10 min. spil havde Bjarne “fætter” Thisgaard et godt langskud som godt kunne ha fortjent en bedre skæbne…

Det var så de chancer som Brande havde i den kamp for resten af kampen var en lang “ferie kamp”.. Desværre for Brande havde Ikast ikke tænkt sig at satse på en 0-0 kamp. De scorede lige inden pausen til 0-1 efter et noget passiv indsats fra Brande forsvaret.

Ikast scorede i de døende minutter 2 gange mere og kunne rejse hjem til kommune hovedstaden med de 3 point.

Nu er der dømt sommerferie og derfor er næste kamp først den 12. august.