Nyt hædersmedlem udnævnt

I forbindelse med fredagens 80-års jubilæumsreception i klubhuset blev der udnævnt et nyt hædersmedlem af Brande Old Boys: næstformand Kent Brandt Thomsen.

Formanden motiverede udnævnelsen som følger:

Vi har i vores bestyrelse et medlem, som har siddet længere tid i bestyrelsen end vi andre 6 bestyrelsesmedlemmer til sammen.

Det hænger selvfølgelig sammen med den store udskiftning, vi lige har haft i forbindelse med generalforsamlingen, men det fortæller samtidig meget om denne persons engagement i foreningen – selvom han mig bekendt aldrig har spillet så meget som et eneste minut i BOB-trøjen (men det kan sagtens nåes endnu :-)).

Kent Brandt Thomsen blev valgt til BOB’s bestyrelse i 2008.

Talrige er de aktiviteter, du siden har stået i spidsen for: Markedstips og julekalendersalg er nok de to, der har fyldt mest og genereret flest penge til foreningen, men der bliver sjældent afholdt et arrangement uden et lotteri. Også her er det dig, der samler trådene (og præmierne).

Du har været bankør i forbindelse med Landsmesterskaber og Bierfester, du har koordineret aktiviteter i forbindelse med Brande Marked og klaret en hel masse andre opgaver, som samlet set har været med til at skabe indtægter i millionklassen til foreningen.

For alt det og mere til fik du BOB’s lederpokal i 2018 – hermed har jeg æren af at udnævne dig til hædersmedlem af Brande Old Boys!