BOB +40 SEJREDE PÅ LANGHÅRET GRÆSMARK

På en corona ramt græsplæne (som vist ikke var blevet klippet endnu) vandt +40 en meget fortjent 1-0 sejr ude mod Hammerum IF.

Det var en kamp hvor Brande Oldboys desværre aldrig fik det gode kombinations spil i gang, og det må nok tilegnes den meget langhåret og langsomme græsplæne.

Dog var det Brande Oldboys der bedst kunne få lidt gang i spillet. Holdet kom også frem til flere halvfarlige chancer, dog manglede den sidste skarpe aflevering, før det blev rigtig farligt.

Det var Jacob ”New York” York blevet godt og grundigt træt af, så efter et hjørnespark, ender bolden for fødderne af ham ca 25 meter fra kassen, han smasker kuglen afsted med ydersiden, og den ryger næsten helt op i krogen til en lækker 1-0 føring efter 25. minutters spil. Et herligt mål at gå til pause på.

Resten af kampen fortsatte Brande med at have styr på løjerne, og Hammerum blev aldrig rigtig farlige.

Dette skyldes et disciplineret holdindsats, godt styret af Brandes MOTM Michael ”Tyr” nede fra de bagerste geledder.

Nu er første runde fuldført, alle hold mødt. 7 sejre = 7 kasser øl til aktivfest.