Fire på stribe

Allerede efter tre minutters spil var Brande Old Boys’ +50-hold tæt på at komme i spidsen i tirsdagens udekamp i Hammerum, da hjemmeholdets keeper var kommet på lidt af en udflugt. Med kattepoten sendte Mikael Lund bolden i en blød bue over målmanden, men desværre prellede den af på undersiden af overliggeren. Små 10 minutter senere kom Brande så fuldt fortjent i spidsen, da samme Mikael Lund med ryggen til målet styrede en aflevering fra Brian Dahl Thomsen over stregen helt ude ved roden af den ene stolpe – med hælen.

Stillingen holdt til pausen men var tæt på at blive ændret, da 2. halvleg kun var få sekunder gammel. Bjarne Kristensen forsøgte sig langt udefra, men hans flade skud ramte den ene opstander.

7 minutter ind i halvlegen blev det så 2-0 til gæsterne, da Brian Dahl Thomsen sendte Søren Prøhl afsted i dybden, og alene med målmanden svigtede topscoreren ikke.

Brande holdt klogt fast i bolden, som blev spillet godt rundt, mens hjemmeholdets spillere fik lov til at løbe mange meter forgæves og kun sjældent kom frem til afslutninger. Tættest på var de med et skud på ydersiden af trekantsammenføjningen fra en spids vinkel, så da opgøret blev fløjtet af, kunne Ken Petersen i målet kunne notere sig for sæsonens første ”clean sheet”. Med den fjerde sejr på stribe kravlede Brande-mandskabet op på rækkens andenplads.

Kampens spiller blev for anden kamp i træk Brian Dahl Thomsen.

På mandag gælder det så topkampen på hjemmebane mod Vildbjerg, der topper rækken med maksimumpoint.