Solidt sammenspil gav sejr

Voel – BOB

Damerne skulle et smut til Voel igen, efter de var kommet i en ny pulje. Her stod der stort set Brande på hele kampen med mange gode chancer. Det var tydligt, at Brandes gode og hurtige sammenspil, var med til at give chancer. Dog var det Camilla, som med et skud udefra, scorer kampens første mål. Herefter er det Line og Lena, som i et ”et-to” spil, kommer forbi Voel forsvaret og til sidst er det Lena, som får bolden i målet. Spillet kom godt ud over kanterne, som havde mange ture med frem, og efter en rigtig god tur af Pernille J, får Line bolden serveret inde foran måetl, hvor hun sikkert med indersiden scorer. Inden pausen får Lena scoret to gange mere, efter en solo tur og efter en god kontra sat i gang af Line.

Efter pausen er kampen igen præget af mange Brande chancer, men bolden ville ikke ind. Der var flere chancer lige forbi målet, målmanden får reddet eller på overliggeren. Men Lena får  nu alligevel scoret to gange til, først banker hun den sikkert ind udefra, og anden gang opfanger hun hurtigt at Voel ikke er klar, da der er frispark lidt udenfor feltet, og Jette hopper over bolden, så bolden går i mål.

Voel har ikke mange chancer, og dem de kommer frem til har Maria og Cecilie godt styr på i forsvaret eller også har Jane kontrol over bolden. Det lykkes dog Voel at få scoret et enkelt mål til kampens resultat 7-1. Så trods en lidt kold og regnfuld aften, holder damerne tempoet og humøret højt.

Kampens spiller blev for anden gang i træk Lena Jensen. Holdet bestod derudover af Cecilie Møller Lybker, Maria Husum, Camilla Eriksen, Line Kaasbjerg Svensson, Jette Thomsen, Pernille Jakobsen, Anne Thomsen, Jane Sandfeld og holdleder Dina Nygaard.