BRANDE VANDT KOMMUNE OPGØRET I +40 RÆKKEN

Torsdag d. 29/4 var Brande OldBoys 40+ hold et smut i Ikast. Et opgør der plejer at være meget tæt men det var ikke tilfældet denne torsdag. Hertil var Brande for overlegen.
Allerede efter 7 min fik Brande en god mulighed da Nicolaj Eg blev spillet fri i dybden og forsøgte at loppe bolden over Ikast målmanden, det lykkedes dog ikke. 
Minuttet efter havde Brande hjørnespark hvor Dennis Lundstrøm sendte et super indlæg ind imod bagerste stolpe hvor Martin Nielsen headede tæt forbi mål.
De følgende minutter gav gode muligheder til Brandes offensiv men bolden kom desværre ikke det sidste stykke ind over stregen.
I det 17. Minut måtte Brande udskifte Michael Laursen da “fiberkongen” igen fik en fiber. 
Efter ca 23 minutter fik Brande frispark et stykke uden for feltet og den tryllede Eg op imod krogen, desværre på den forkerte side af stolpen, så stadig 0-0…..
0-1 målet kom efter 28 min da Lundstrøm igen lagde en super bold fra hjørnespark ind i hovedet på Martin Nielsen som headede på overliggeren, riposten var Michael Husum over og kunne nærmest med skulderen score til 0-1. 
Starten af anden halvleg blev lidt sløj fra Brandes side. Der blev ikke løbet og folk var ikke rigtig kommet ud fra pausen …. derfor er der heller ikke de store chancer at berette om.
Efter 45 min måtte Torben Kjærgaard Jakobsen gå ud med en forstrækning efter det der allermest lignede en start på en spurt. Det betød at Brande måtte spille kampen færdig med 10 mand…
Kort tid efter scorede Ikast til 1-1 men målet blev annulleret for offside hvilket var helt korrekt. Men det var med til at vække Brande spillerne for resten af kampen styrede de fuldstændig tropperne trods en mand i undertal.
Efter 55 min pressede Brandes offensiv Ikast forsvaret og bolden havnede ved Dennis Lundstrøm som med Venstre skøjten scorede sikkert hos en ellers velspillende Ikast målmand, meget fortjent at Brande kunne bringe sig yderligere foran. Det var dog ikke helt slut endnu for i sidste minut spillede Dennis Lundstrøm en bold i dybden til Lars Duedahl som driblede uden om målmanden og sikkert scorede til slut resultatet 0-3. 
En meget fin indsats hvor spillet til tider var super godt. Alle folk skal roses for en god indsats men anfører Michael Husum som den mest i øjne faldende. 

Næste kamp er imod Herning Fremad.