Firmafodbold rykkes til november

Først på året måtte vi jo desværre konstatere, at corona-restriktionerne gjorde det umuligt at afvikle firmafodboldmesterskaberne sidst i februar som planlagt.

Allerede dengang blev der arbejdet på flere forskellige alternative muligheder for at afvikle den traditionsrige turnering, der første gang blev spillet i 1974. Bl.a. overvejede vi at afvikle firmafodboldmesterskaberne udendørs, men i sidste ende har vi valgt at holde fast i det samme, gennemprøvede koncept som tidligere.

Tidspunktet bliver bare et andet end det velkendte: lørdag d. 6. november.

Dermed er der nu alligevel udsigt til, at der også i 2021 kan kåres lokale firmafodboldmestre i henholdsvis herre A- og B-rækken, mix- og damerækken. Turneringen vil som tidligere blive afviklet i Brande Hallerne, hvor der udover præmier og pokaler til de bedst placerede hold vil være masser af spurtpræmier sponseret af de lokale butikker og øvrige erhvervsdrivende på spil.

Vi håber naturligvis, at det nye tidspunkt for turneringen vil blive positivt modtaget blandt de lokale virksomheder. I så fald er det meget sandsynligt, at den første lørdag i november fremover bliver den tilbagevendende dato for firmafodboldmesterskaberne

Formanden for firmafodboldudvalget, Michael Laursen, kan nu så småt gå i gang med at kontakte de mange frivillige, som er af afgørende betydning for afviklingen.