Fornem indsats af BOB+30 resulterede i pointdeling

Onsdag mødte BOB+30 på hjemmebane Tjørring IF, som har haft en god sæsonstart og lå på en samlet 3 plads, men samme point som BOB. Kampen lagde ud i et højt tempo og det var tydeligt, at BOB ville styre kampen og havde overtaget. Thomas Lund, (bomber), var tilbage på BOB holdet igen og han skabte flere gange kaos lignende tilfælde i Tjørring forsvaret, ved hans hurtige løb og afleveringer omkring feltet, men ind ville bolden ikke.  Brande kom frem til flere rigtig gode chancer ved Mirko Kasandric, hvor han blandt andet var alene med Tjørring målmanden, men bolden susede lige forbi målet, samt ved et hovedstød fra et indlæg fra Nikolaj Laursen, som igen var trukket i BOB trøjen, men ind ville bolden ikke. Midt i første halvleg kørte Tjørring på en kontra, hvor der blev slået et indlæg fra deres højre side mod venstre, hvor bolden blev taget ned og med et flot skud på mål udplacerede han en chanceløs Morten Thomsen i BOB målet til 0-1. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, men med et klart BOB overtag og det resulterede til et par gode chancer til Thomas Lund, samt flere gode indlæg som deværre løb ud i sandet, BOB skiftede en godt kæmpende Michael Lykke ud og ind på venstre backen kom den fortabte søn, Chris “Katongo” Christiansen (crazy legs). Der skete ikke yderligere i første halvleg, hvorfor begge hold gik til pausen med en 0-1 føring til Tjørring.

Efter pausen var BOB indstillet på at Tjørring skulle trykkes tilbage på banen og at man skulle have de tre point. Stefan Kristensen blev sat på banen og BOB startede langt oppe på banen og pressede Tjørring langt tilbage på banen, hvilket resulterede i få chancer, som deværre ikke røg i kassen. Midt i anden halvleg modtog Thomas Lund bolden i venstre side af feltet, driblede forbi en Tjørring back, som herefter nedlagde hr. Lund og dommeren pegede på straffesparkspletten. Nicolaj Laursen blev sat til at sparke straffesparket og satte den sikkert ind til 1-1. BOB forsatte herefter presset og det resulterede i, at Tjørring ikke fik ro til at spille, hvorfor de stort set ikke kom frem til chancer i de første 30 min af anden halvleg og dette skyldes særdeles en meget meget velspillende Chris Katongo på venstre back. Chris var her og der og alle vegne, tabte ikke en hovedstøds duel eller tackling og var hurtig til at sætte spillet igang så BOB kunne køre kontra. BOB´s høje pres resulterede dog i en lidt dum mistet bold i forsvaret, hvorefter Tjørring hurtigt var over bolden og med en spark udenfor feltet måtte BOB målmand Morten Thomsen ud i fuld længe, hvor han med spidsen af fingerne prikkede til bolden således at den ramte overliggeren og BOB slap med skrækken. Verdensklasse redning af Morten Thomsen. Kampen endte 1-1, hvilket BOB var ærgelige over, da man havde mange mange chancer til at dette kunne være blevet en sejr, men ind ville bolden ikke. BOB kunne dog konstatere, at arbejdsindsatsen og humøret på hele holdet er i top og man har forsat ikke lidt nederlag endnu i denne sæson.

Til dagens kamp var der debut til Glenn Kuhlmann, som grundet skade, agere holdleder på BOB holdet, samt Asbjørn Harrild på midtbanen, som anfører.

Kampen spiller blev velfortjent Chris “Katongo” Christiansen med svimlende 14 stemmer….. Det må bare konstateres at det er en fornøjelse at Chris er tilbage på fodbold banen, efter flere års pause, da han udviste aggressivitet, vilje, mandsmod og en helt speciel evne til at vurdere og komme først på bolden i alle hovedstødsdueller og tacklinger. Dette fik en af Tjørring spillerne at føle, da Chris, på reglementeret vis, tacklede ham med lige godt 100 km/t og sørgede for, at Tjørrings kontra mislykkedes.