+50 faldt helt sammen til slut

Efter en målløs og taktisk præget 1. halvleg, der ikke bød på de helt store målchancer til nogen af holdene, lykkedes det 2 minutter efter pausen for Ole Radoor med et temmelig forkølet, men velplaceret skud helt ude ved den ene stolpe at bringe Brande i spidsen i mandagens udekamp i +50-rækken mod Herning Fremad. 3 minutter senere var Sigurd Kristensen tæt på at fordoble føringen, da han selv førte bolden frem og med et ikke specielt hårdt spark sendte den på stolpen.

Martin Bjærre var først over riposten, men fra få meters afstand lykkedes det ham på det skammeligste at brage det store tilbud forbi mål.
Fem minutter senere fik hjemmeholdet i stedet udlignet, og to minutter senere gjorde de det også til 2-1; begge gang fordi markeringerne i Brande-forsvaret svigtede.

En kvalificeret afslutning fra Dann Thomsen efter et af gæsternes sjældne kontraangreb blev pareret til hjørnespark, og et indlæg fra Brian Dahl Thomsen tog oversiden af overliggeren, men fem minutter før tid afgjorde hjemmeholdet kampen med endnu en scoring, mens Brande-spillerne var reduceret til statister.

I slutfasen var Herning-mandskabet tættere på 4-1, end de opgivende gæster var på en reducering, men i næstsidste minut kom tværribben i vejen for et godt hovedstødsforsøg, ligesom Ken Petersen i Brande-målet et par gange fik reddet kastanjerne ud af ilden.

Slutfacit blev derfor en sejr på 3-1 til Herning Fremad, der fortsat topper rækken med maksimumpoint.