Sikker sejr over oprykkerne fra Sinding

Onsdag skulle BOB+30 en tur til Sinding IF, som er nyoprykkere i gruppen.

BOB stillede med en stærk opstilling så forventningerne og humøret var højt til aftenens kamp. Aftenens kamp blev dog en smule præget af det massive blæsevejr, som også havde fundet vej til en af de to fodboldbaner i Sinding.

Kampen startede forholdsvis jævnbyrdigt, dog med et mindre overtag til BOB, men Sinding formåede at have et godt genpres når de mistede bolden. Det tog dog ikke lang tid før BOB fik overtaget og efter ca. 10 min spil modtog Alex Torp bolden på venstre kanten, afleverede til Michal LP inde på midten, som på fornemt vis lagde bolden tilbage til Rasmus Madsen (Ralle), som sikkert sparkede bolden i mål til 0-1. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, hvor der blev kæmpet om hver eneste bold på midten og Ralle, Nicolai Skov (Grønkjær) og Lars Duedhahl  kæmpede bravt alle tre for at BOB bevarede overtaget. Andet mål til BOB kom kort tid efter, hvor Alex Torp igen lagde en aflevering ind til Michael LP på toppen, som vendte om sig selv og sparkede bolden sikkert i kassen til 0-2. Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, men Casper Niemann var tæt på, da han driblede på højre kanten og lod mærke til målmandens placering i målet, hvorefter Casper sparkede mod mål, men desværre ramte den overliggeren.

Fra starten af anden halvleg kom Ander Møller på banen, men  som så mange andre gange var BOB  ikke rigtig klar og dette resulterede i et dumt mål til Sinding og gav den mod på mere. Efter scoringen fik BOB overtaget igen og det resulterede i flere gode ryk frem af banen, men egentlige chancer førte det ikke til.  Efter ca. 10 min rykkede Casper atter på højrekanten, lagde et indlæg ind i feltet, som Sinding målmanden forsøgte at få fat i, men grundet et massivt pres fra jakob Bænk, tabte målmanden bolden ud til Lars Duedahl, som sikkert scorede til 1-3.  Herefter bølgede kampen atter frem og tilbage og det var som om, at ingen af holdene kunne få på bolden, hvorfor spillet af og til var noget rodet. Dette resulterede i et hjørespark til Sinding, som blev slået ind over, hvorefter Morten Thomsen boksede bolden væk, men uheldig for BOB landede den lige ved en Sinding spiller, som sparkede den i mål til 2-3 til stor irritation for BOB, som egentlig afholdte Sinding var større målchancer. BOB pressede herefter igennem bolden frem på Sindings banehalvdel, hvor jakob Bænk igen viste vilje, energi og presspil i verdenklasse ved at presse Sinding målmanden så meget, at han klumrede i det i forbindelse med at han havde bolden, hvorefter Bænk kunne tage den fra ham og nemt sparke den i mål til 2-4. Dernæst troede BOB at man kunne køre sejren i hus uden yderligere indkasseringer af mål, men Sindings angriber modtog bolden uden for feltet, sparkede bolden direkte op på Michael Tyrs ene hånd, som havde en naturlig placering, hvorefter dommeren pegede på pletten til stor frustation. Et var håndens placering, det andet var at forseelsen foregik udenfor straffesparksfeltet, hvorfor der kun kunne være blevet dømt frispark. Ikke desto mindre scorede Sinding til 3-4, hvilket også blev kampens resultat.

Trænerteamet er stærk tilfreds med spillernes indsats,  i en kamp hvor BOB  ikke helt fik den ro, som man er vant til i kampene, men 3 point på kontoen i en kamp, som man egentlig aldrig var i tvivl om man vandt og endnu uden nederlag i den nye sæson.

Kampen spiller blev Nicolaj Skov (Grønkjær) med 5 stemmer, som leverede en pragt præstation og var stort set overalt på banen. Hans fight, energi, placeringsevne og sublime afleveringer er sjældent set og noget, som BOB håber han vil bidrage med i mange flere kampe i år…..