God start på den nye sæson

Voel – BOB

I årets første kamp var damerne en tur i Voel på en kold og blæsende forårsaften. Damerne lagde hårdt ud og pressede på, men de skulle lige vænne sig til den kolde modvind. Efter fem minutter, som stort set kun stod på Brande pres, finder Marianne Birgitte der trykker af ude fra, rammer en modspiller, hvor bolden lander ved Birgitte igen. Denne gang finder hun Marianne som får listet bolden forbi målmanden. Kort efter er begge på spil igen og efter en god tur af Birgitte får Marianne igen afsluttet med et mål. Spillet kører lidt frem og tilbage men med flest chancer til BOB. Her er det Lena, som tager en god tur op af banen og banker bolden i mål.

Efter halvleg kommer BOB igen ud med et stort pres, og her er det to gange i træk Birgitte der får spillet Lena fri, som sikkert får scoret begge gange.

Birgitte spillede en stærk kamp, og havde næsten en fod med i alle målene. De næste tre BOB mål kommer også fra hende, det første hamrer hun ind på et indirekte frispark, mens de to andre var efter nogle gode dribleture gennem Voel forsvaret. Voel havde også et par chancer, men forsvaret med både Maria og Cecilie var stærke og Rikke i målet havde også nogle fine redninger. Dog lykkes det Voel at prikke bolden ind mellem stængerne en enkelt gang. Men kort inden slutføj var det igen Lena, der lukkede og slukkede kampen med endnu et mål.

Kampens spiller blev debutanten Cecilie Møller Lybker. Kampen gav endvidere debut til Jette Thomsen. Holdet bestod derudover af Rikke Lind, Pernille Jakobsen, Line Kaasbjerg Svensson, Marianne Andersen, Lena Jensen, Birgitte Sørensen, Maria Husum, Anne Thomsen og holdleder Dina Nygaard.