Snæver sejr i Sunds

Der var ikke ligefrem forår i luften, da +50-holdet mandag tog hul på turneringen på en kold og vindomsust kunstgræsbane i Sunds.

Hjemmeholdet satsede vanen tro på at stå dybt og slå kontra, når muligheden bød sig, og det var da også efter et Brande-boldtab langt fremme på banen, at værterne kom i spidsen midt i 1. halvleg efter et perfekt udført kontraangreb. Få minutter senere udlignede Søren Prøhl for gæsterne, da han modtog bolden tæt under mål fra Kim Tranholm og i kamp med Sunds-keeperen fik bugseret den det sidste stykke over stregen.

Inden pausen fik samme Søren Prøhl endnu en chance, men denne gang sparkede han snert forbi mål.

Fem minutter inde i 2. halvleg blev det så 2-1 til Brande. Efter et gennemspillet angreb, hvor bolden gik fra mand til mand, endte den hos Mikael Lund, som med en veltempereret førstegangsaflevering sendte læderet ind i panden på Søren Prøhl. Den gamle målræv svigtede ikke, men headede sikkert sit hold i spidsen. Brande fortsatte med at lade bolden gøre arbejdet, og kombinationerne flød, mens Sunds-spillerne i lange perioder slet ikke rørte bolden. Det blev da også til flere gode muligheder, som enten prellede af på Sunds-målmanden eller røg forbi mål.

I slutfasen investerede Sunds endelig lidt mere i spillet frem ad banen, og kombineret med lidt fumlerier i Brande-defensiven gav det værterne et par muligheder, som Ken Petersen i BOB-målet dog fik afværget, og derfor kunne Brande-mandskabet køre hjem i deres svedige spilletøj med sæsonens første tre point i bagagen.