BOB +30 FIK POINTDELING I PREMIEREN

Det var hjemmeholdet, der lagde bedst ud, da Brande Stadion onsdag lagde græs (og sand) til sæsonpremieren i +30-rækken mellem Brande Old Boys og Hammerum, men der skulle en skade til, før der kom gang i målscoringen.

Midtvejs i 1. halvleg flækkede en Hammerum-forsvarer sit ene øjenbryn i en luftduel med sin egen målmand, og han måtte efterfølgende på skadestuen med det halve af hovedet bundet ind for at blive syet. Gæsterne, som ikke havde nogen udskiftningsspillere med til Brande, måtte derfor spille resten af kampen med 10 mand, men spillet var dårligt sat i gang, før Hammerum udnyttede manglende konsekvens i værternes forsvar til at bringe sig foran.

Inden pausen fik BOB dog udlignet, da Alex Torp sendte et ikke specielt velplaceret frispark i nettet fra kanten af straffesparksfeltet forbi en forstenet Hammerum-keeper; hans første mål i BOB-trøjen.

Fra 2. halvlegs start sendte hjemmeholdet Brian Lauridsen på banen i stedet for en ellers velspillende Mathias Ebler. Efter 3 minutters spil fyrede debuterende Casper Pedersen kanonen af, og med en drøm af et langskud fra næsten 30 meters afstand hamrede han bolden på overliggeren. Mirko Lund var først over returen, som blev headet i et tomt mål, men dommeren dømte ham offside.

Inden der var spillet 10 minutter af halvlegen havde gæsterne også ramt tværribben via det yderste af BOB-keeper Morten Thomsens negle, og et kvarter før tid var det så endnu engang Hammerum, der bragte sig foran, igen efter et spilstop. Denne gang var det hjemmeholdets Mathias Ebler, der måtte udgå med en fiberskade, og inden værterne havde fået reorganiseret sig defensivt, gjorde gæsterne det til 1-2 på et flot langskud.

Godt fem minutter før tid lykkedes det igen Brande at få udlignet, denne gang ved Asbjørn Nielsen, der behandlede et perfekt indlæg fra Rasmus Madsen efter fortjeneste og hamrede kuglen i kassen tæt under mål. 2-2 blev også det ganske retfærdige resultat af en kamp, hvor Brande-mandskabet aldrig for alvor formåede at udnytte, at holdet tre fjerdedele af tiden var en spiller i overtal.

Kampens spiller blev Asbjørn Nielsen skarpt forfulgt af Casper Pedersen.