En lille påskekonkurrence

Så lakker marts for alvor mod enden, og dermed er det ved at være slut på en måned, som har budt på historisk høj træningsaktivitet i Brande Old Boys.
17 gange i månedens løb har det været muligt at spille lidt til to mål, et tilbud rigtig mange medlemmer – både herre- og damespillere – heldigvis har benyttet sig af.

Vi fortsætter med lørdagstræningen, lige så længe der er tilslutning til det, og 2. påskedag (5/4) har vi – for sidste gang i denne omgang – mandagstræning til sædvanlig tid (kl. 19.30), hvorefter vi er klar til at tage hul på turneringskampene.

Det markerer vi med en lille tipskonkurrence, som er åben for ALLE, uanset om man er medlem af Brande Old Boys eller ej.
Det, du skal gætte, er, hvor mange mål de fem hold fra Brande Old Boys til sammen scorer i første spillerunde.

Programmet for premiererunden ser ud som følger:

Tirsdag d. 6. april: GFG Voel – Brande Oldgirls
Onsdag d. 7. april: BOB +30 – Hammerum IF
Torsdag d. 8. april: BOB +40 – Hammerum IF (2)
Mandag d. 12. april: Sunds IF – BOB +50 og Hammerum IF – BOB +60.

Send dit bud på en mail til formand@brandeoldboys.dk inden tirsdag d. 6. april kl. 19. Vinderen er naturligvis den, der enten rammer det rigtige antal mål eller kommer tættest på – er der flere, der er lige tæt på, trækkes der lod.

Der er igen gavekort fra to af vores trofaste julekalender-sponsorer på højkant:
1.-præmien er denne gang et gavekort på 200 kr. til Brande Smykkecenter, og 2.-præmien er et gavekort på 100 kr. til Wine N’Fun.

Benærk: Hvis en eller flere af ovenstående kampe af en eller anden grund bliver aflyst eller udsat, er det resultatet (antal mål scoret af BOB) af holdets først SPILLEDE kamp, der er gældende.