Brug af omklædningsrum m.v.

Når vi lige om lidt skal til at i gang med at spille turneringskampe igen, er der et par ting, der – så længe de nuværende restriktioner er gældende – er anderledes end i efteråret.

Først og fremmest mht. omklædning før og efter kampene:

Man opfordres til så vidt muligt at klæde om hjemmefra. Hurtig omklædning er tilladt under hensyntagen til kvadratmeterkravet (hvor mange der max. må være i hvert omklædningsrum ad gangen står på døren). At tage bad i omklædningsrum er IKKE tilladt. Reglerne gælder for alle klubber, så når I skal spille på udebane, vil det af hensyn til chaufføren være en god ide at medbringe overtrækstøj i en eller anden form, ikke mindst til hjemturen.

Det er heller ikke (endnu) tilladt for tilskuere at overvære kampene.

Jeg skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at det ikke er nogle regler, vi i bestyrelsen har fundet på, vi er bare sat til at administrere dem præcis som alle andre frivillige ledere i resten af Fodbold-Danmark.

Du kan se den seneste udgave af DBU’s corona-protokol – vi er nu nået til udgave #19 – her:

https://dbujylland.dk/media/19118/protokol-for-dansk-fodbold-version-19-22-03-21.pdf