BOB +60 BOMBER TIL SIDST

Mandag d. 31. august spillede vores ældste drenge på hjemmebane mod Hammerum IF.

Vi skulle langt frem i kampen inden målene kom, selvom Brande var tæt på mange gange, men bolden ville ikke ind.

8. minut før slutfløjt kom der gang i målscoringen. Jens Bruce Kristensen slog et perfekt indlæg fra højresiden helt over målmanden og til bagerste stolpe, hvor Kent Post Bjerre kunne score til 1-0.

Minuttet efter var Bruce i hopla igen. Knastør skud fra distancen tog indersiden af stolpen , så desværre ingen scoring.

I kampens 47. minut var Hammerum målmanden lidt på en skovtur, men hårdt presset af Jens Studsgaard fik han bolden fra ham, og kunne med et følt skud score til 2-0 fra 20 meter.

Bruce og Studs var ikke helt færdige med at lege og i kampens sidste minut ligger Jens Bruce en sukkerbold op til Studsgaard, som kvitterer den flotte assist ved at loppe den køligt over en fremstormende målmand, rigtig flot mål af gamle Studs.

Kampen sluttede dermed med en sejr på 3-0 til hjemmeholdet, hvor alle spillerne selvfølgelig skal roses for en god kamp indsats.