BOB +50 opvisning i ineffektivitet

En uge efter at have besejret Ikast FS 1 med 1-0 skulle Brande Old Boys’ hold i +50-rækken en tur nordpå for at spille mod Ikast FS 2, der var meget tæt på at få en ønskestart på opgøret. Der var ikke spillet meget mere end et minut, før hjemmeholdet fangede Brande i en omstilling to mod en, men Ken Petersen fik pareret forsøget til hjørnespark via roden af den ene stolpe.

Derefter satte gæsterne sig som forventet fuldstændig på kampen, og efter 5 minutter bankede Kai Varisbøl en returbold i nettet til 0-1. I det 16. minut fordoblede Dan Helge Pedersen Brande-føringen med et fladt langskud, og få minutter senere knaldede Sigurd Kristensen bolden på indersiden af stolpen efter bandespil med Ole Thisgaard. Mere skete der ikke i 1. halvleg, så Brande kunne gå til pause med ”den farligste føring”.

I 2. halvleg blev Brandes dominans mod de mere og mere trætte Ikast-spillere endnu mere udtalt, men selvom udeholdet bogstavelig talt vadede i chancer, lykkedes det ikke at passere Ikasts i særklasse bedste spiller, deres målmand. En medvirkede årsag var, at Brande lod sig trække ned i tempo, mens hjemmeholdet virkede tilfredse med at begrænse nederlaget og holdt sig på egen banehalvdel. En enkelt gang viste de dog tænder, men bolden blev sendt på ydersiden af trekantsammenføjningen. Derfor endte det hele med en alt for lille 2-0-sejr til Brande, som efter 4 spillerunder fortsat topper rækken med maksimumpoint, inden det på mandag gælder hjemmekampen mod Hammerum.

Kampens spiller blev Dan Helge Pedersen.