Veteran +45 sejrede i ligegyldig kamp

Ligegyldig sejr til 45+ i træningskamp

Dagen før Brandes kamp imod Vildbjerg valgte DGI at omstrukturere puljen da Bording havde trukket sig. Det betød at torsdag aftens kamp blot var en træningskamp da den ”nye” turnering først starter den 2. maj.

Brande var dog enige om at spillet skulle være som gjaldt det en turneringskamp. Lad so sige det med det samme, det blev (endnu) en stor sejr til BOBs 45+ hold.

Allerede efter 2 min scorede Thomas Svensson på et frækt lob hen over målmanden fra ca 30 meter.

Efter 4 minutter headede topscorer Nicolaj Eg på mål men målmanden præsterede en feber redning og fik bolden skubbet på stolpen.

8 min. inde i kampen scorede Allan Kjærgaard til 2-0 hvor målmanden valgte at gå efter offsiden og slet ikke bevæge sig efter bolden.

Allan S. Hansen ville også være med og han scorede til 3-0 på et flot langskud som målmanden slet ikke nåede at reagere på????

Topscorer Eg havde en stor afbrænder efter 25 min men 2 min efter scorede han til 4-0 på et hovedstød, bolden blev flot serveret af højrebacken Torben Kjærgaard Jakobsen.

Anden halvleg startede som første med total Brande dominans. Danni Nielsen og Nicolaj Eg burde at ha scoret men sådan gik det ikke.

Topscorer Eg tog dog flot revanche da han scorede til både 5-0 og 6-0 på total gennemspillede angreb fra Brandes side. Dette var endda i en fase af kampen hvor Brandes Martin Nielsen havde fået gult kort og sad og slappede den på side linien.

Kampen var ikke slut endnu og Torben Kjærgaard Jakobsen mente åbenbart at Vildbjerg skulle ha en stor chance, han valgte i hvert fald at spille en Vildbjerg angriber helt fri, men heldig nok skød han helt forbi mål….

Kampen sluttede med endnu en Nicolaj Eg scoring efter at han blev spillet fri i dybden.

Kampen sluttede 7-0 og Brande viste at man er klar til næste uges turneringsstart hjemme imod Ikast.