Pinlig afslutning

Efter 7 af efterårets 10 spillerunder lå Brande Oldboys’ +45-hold stadig på en delt førsteplads, men blot et enkelt point i de sidste 3 kampe sendte holdet ned på den fjerdeplads, man allerede halvvejs gennem efterårsturneringen som minimum var sikret. Torsdagens afsluttende hjemmekamp mod ærkerivalerne Ikast FS fik et temmelig pinligt forløb for Brande, der allerede kom bagud efter 4 minutters spil, da en Ikast-spiller fik al den plads, han skulle bruge, til at heade et hjørnespark i kassen. Derfra spillede hjemmeholdet egentlig en godkendt 1. halvleg, men betingelserne blev besværliggjort af et helt korrekt gult kort 8 minutter før pausen til målmand Ken Petersen, der kom for sent med sin tackling udenfor feltet. Topscorer Jeppe Karstoft trak i målmandshandskerne og formåede at holde buret rent, og trods undertallet sluttede BOB faktisk halvlegen bedst med en stor chance efter et hjørnespark.

Da holdet igen var blevet fuldtalligt, blev man til gengæld for offensive, hvilket prompte blev straffet. To gange med få minutters mellemrum trak Ken Petersen ellers det længste strå overfor en helt fri Kim Hansen, men ind imellem havde gæsterne bragt sig på 2-0, og i det 11. minut indkasserede Kenneth Raahauge så et gult kort for at sparke ud efter en modspiller, en situation der nok nærmere burde have udløst et rødt kort og et gult til Ikast-spilleren. Benny Juul måtte se sit hovedstød på Carsten Thinggaards fine indlæg klaret, og i stedet gik det stærkt den anden vej. Efter Ikasts scoring til 4-0 fortalte Sigurd Kristensen dommeren, hvad han mente om hans præstation, og så fik hjemmeholdet godt fem minutter til at øve sig i at spille 9 mod 11. Med yderligere 2 scoringer gjorde Ikast ydmygelsen total, men 6-0-sejren rakte trods alt kun til andenpladsen. Kenneth Lauridsen var bedst på et Brande-mandskab, der gik kollektivt ned i sæsonens ringeste halvleg.