MESSI SHOW DA BOB+45 VANDT KÆMPE SEJR PÅ HELE 10-0

Kampens oplæg fra holdleder Michael Andersen blev fuldt til punkt og prikker, om at holdet skulle være max klar fra starten af og få kampen lukket hurtigt. Sidste år da man også mødte Tjørring hjemme led holdet nemlig at af de sjældne nederlag, da holdet tog for nemt på det, så dejligt at holdet hørte efter denne gang.

Allerede efter 32 sekunder var Thomas ”Messi” Svensson på pletten til 1-0 på oplæg af Henrik Skytte Mortensen. Det skal da lige nævnes at Tjørring startede med at give bolden op.

Efter 4 min havde Nicolaj ”Lord” Eg og Thomas ”Messi” Svensson gjort det til både 2-0 og 3-0 på oplæg nummer 2 fra Skytte og Eg. Så bedre start med 3-0 efter 4 min. fåes vist ikke bedre.

Så var den kamp allerede afgjort. BOB stoppede dog ikke her og var i fuld kontrol i hele 1 halvleg som endte med hele 7-0.

På yderligere scoringer fra Messi på indlæg fra Kenneth Thinggaard til 4-0. Kenneth Thinggaard der løber en lang fremlægning fra Martin Nielsen op og scorer sikkert til 5-0. Et perfekt hårdt og præcis langskud fra Allan Kjærgaard til 6-0 og Henrik ”Skytte” Mortensen lukker 1. halvleg ned til 7-0 på et oplæg fra Messi.

2. halvleg forløb næsten som 1. halvleg. Dog kom Tjørring frem til 2 store chancer. Først havde de et forsøg på stolpen. Så skulle man tro det var deres største chance. Dog fik de en friløber, da Martin Nielsen tæmmede bolden med ”lillemand” og faldt til jorden, men Tjørring angriberen brændte den kæmpe chance. 17 minutter inde i halvlegen scorede Messi for 4. gang til 8-0, da han flot tilkæmper sig bolden i feltet, drejer rundt om sig selv og hamrer bolden i kassen. Kim Nielsen scorer til 9-0 efter et hjørnespark der ender i feltet og efter en masse ping pong med stolper mm bliver sparket i nettaget. Med kampens sidste spark sender Nicolaj Eg bolden i kassen til 10-0 efter formidabel forarbejde af midtbane slideren Michael ”Summe” Husum.

Kampens suveræne spiller blev velfortjent Thomas ”Messi” Svensson.

1-0 Thomas “Messi“ Svensson

2-0 Nicolaj “Lord” Eg

3-0 Thomas “Messi“ Svensson

4-0 Thomas “Messi“ Svensson

5-0 Kenneth ”Henning” Thinggaard

6-0 Allan “Gulddrengen” Kjærgaard

7-0 Henrik “Skytte/Austin” Mortensen

8-0 Thomas “Messi“ Svensson

9-0 Kim “AC” Nielsen

10-0 Nicolaj “Lord” Eg