TOPKAMP I OLDBOYS +45 RÆKKEN

Torsdag d. 27. juni kom det ubesejrede tophold fra Herning Fremad forbi rækkens nummer 2 hjemmeholdet Brande.

Første halvleg var ikke andet end 9 min gammel, hvor BOB fik et hjørnespark. Bjarne Tøf sparkede på stolpen, heldigvis endte bolden i bagrummet, hvor Allan Hansen stod, og han kunne tjatte bolden ind i kassen med venstre skøjten til føring 1-0.

5 min senere strøg Michael Laursen afsted på højre kanten, smækker en sukker aflevering ind foran mål til Allan Hansen, der ved forreste stolpe desværre skyder lige forbi.

Kampens 26 min stryger Allan Kjærgaard igennem på venstresiden og elegant forbi en Herning forsvarer, som nedlægger guld drengen og får et frispark. Duen scorer på det efterfølgende frispark med lidt hjælp fra en ikke helt uskyldig Herning keeper, så 2-0 til Brande.

Så skulle man tro den ged var barberet, men Herning Fremad fik desværre reduceret 2 minutter før pausen ved farlige Ryan i Herning angrebet, der godt nok med et halv slatten afslutning fanger Søren Laursen på det forkerte ben, så bolden triller ind ved fjerneste stolpe og til reducering 2-1.

2 halvleg startede med en kæmpe chance til Allan Hansen, der dog afslutter lige på målmanden med et godt venstre hug. 10 minutter senere fik BOB et frispark et stykke udenfor feltet. Duen havde fået mod på mere og trykkede kanonen flot af, men for ham fik målmanden pareret op på overliggeren. Returbolden ender ved Svensson som bliver nedlagt, men ingen straffe til hjemmeholdet. I kampens overtid kom Svensson helt fri i feltet efter en smart Messi dribling, men på en eller anden mystisk måde sparkede han forbi, griner en glad holdleder Michael Andersen, som dog var mega glad for de 3 point holdet fik. Holdlederne havde nok haft fat i 30-40 forskellige pga skader og afbud, bare for at kunne stille hold til denne topkamp.
.
Kampens slutresultat 2-1 til Brande kan der nok ikke endevendes noget imod, da hjemmeholdet var klart spilstyrende igennem hele kampen.

BOB er tilbage hvor de hører til, nemlig som nummer 1 i rækken, udtaler de to succes holdledere Michael Green Andersen og Torben Kjærgaard Jakobsen.