Torsdag den 6. september ude mod Ikast

Om det var pga. af at kampen var blevet udsat skal vi lade være usagt, men desværre kom dommeren ikke og så det blev desværre en hjemmedommer, hvilket desværre kunne mærkes. Men heldigvis gav holdet ikke op og var klar til kamp mod overmagten.

Brandes første chance skete da Christina Lange fangede bolden på midten og fandt Anne Sørensen som spillede 1-2 med Pernille Harrild men Annes afslutning blev desværre ikke omsat til mål efter det flotte opspil.

Næste chance var med omvendt afslutter. Denne gang var det Maj som opfangede bolden og fandt en fri Anne Sørensen som igen fandt Pernille Harrild. Hendes afslutning røg dog forbi målet.

Herefter stod der Ikast på det meste af det og fik scoret 4 mål inden pausen.

Efter pausen vekslede spillet frem og tilbage men efter 10 minutters spil fik Ikast endnu et mål.

Næste chance tilfaldt Brande, hvor Christina Lange fik tilkæmpet sig et frispark uden for feltet, herefter er Maria Husum er tæt på at snyde målmanden, som dog lige fik foden på.

Sidste mål til Ikast skete efter en Brande kontra, hvor Anne Sørensen modtog bolden, men fik ikke afsluttet ordenligt. I stedet fik Ikast en hurtig kontra og scorede til slutresultatet 0-6.

Kampens spiller blev Maria Husum. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Anne Sørensen, Henriette Lind Eriksen, Pernille Harrild, Christina Lange og gav endvidere debut til Maj, Kia Egebjerg og Anette Pedersen og holdleder Dina Nygaard.