Sæsonens første nederlag BOB +45 efter 14 sejre på stribe.

Så gik den ikke længere for BOB +45. Efter 14 sejre, blev det til sæsonens første nederlag mod Tjørring.

Torsdag 06.09.2018 tog BOB +45 imod Tjørring. Kampen startede som de 14 forgående, BOB sad fuldstændigt på kampen.
Allerede i det 6 minut havde Holdets nye anfører Henrik “Skytte” Mortensen et godt forsøg, modtog bolden ved bagerste stang. Skød desværre i sidenettet.
2 minutter senere drev Allan Hansen til baglinjen og smed et hårdt indlæg ind i feltet. Hvor Tjørring forsvareren var tæt på et selvmål. Fik pareret bolden op på overliggeren og til hjørne.
I det 16 minut blev Nicolaj Eg spillet fri i dybden , han omsatte friløberen af 2 omgange til føringsmålet 1-0
20 minut Benny Juul smækker en sukkerbold ind til Svensson, der er helt fri i feltet. Svensson finter målmanden, til den ene side. Vælger dog lidt utraditionelt at smide bolden lige over i favnen på målmanden.
Det skulle vise sig at blive dyrt, for minuttet efter, render Tjørring ned og udligner til 1-1.
2 halvleg blev en uskøn affærer, med meget lidt kønt fodbold. I det 36 minut mister Thomas Svensson bolden på midten, Tjørring angriberen opdager at Bjarne Thisgaard er kommet lidt langt ude af målet, så han skyder bolden henover ham til 2-1.
Brande pressede på for udligning resten af halvlegen. Tættest på kom Svensson med et drøn på indersiden af stolpen, men ind i kassen ville bolden ikke.
Tilskuerne begyndte allerede at snakke om en træner fyring, nu hvor man tabte for første gang i over 1½ år.