Godkendt indsats mod Herning

Tirsdag den 4. september hjemme mod Herning IK

Brande kom godt fra start i 1. kamp efter Landsmesterskaberne og hvor Brande stod for de meste af spillet levede Herning IK på kontra chancer. Her var de også farlige men med en god kombination af godt forsvar og god målkvinde i form af 3 kløveret Maria Husum, Pernille Jakobsen og Jane Sandfeld fik afværget de ind imellem store chancer.

Men Brandes første chance tilfaldt Line Kaasbjerg Svensson, som desværre ikke fik afsluttet ordenligt.

Kort efter er der godt opspil hvor Gitte Holt fandt en fri Maria Husum som havde taget turen op og fik sendt en god afslutning afsted men målmanden fik bokset den ud til hjørne.

Herefter følger flere gode chancer til bl.a. Pia Holt Kjærgaard, Henriette Eriksen og Pernille Harrild, men bolden ville bare ikke ind.

Halvlegens sidste chance tilfaldt Herning, men Jane Sandfeld fik lige hånden på og sendte den til hjørne. Pause stilling 0-0.

Også efter pausen levede Herning på kontra og de var flere gange lige ved, men heldigvis var de noget uskarpe i HIK angrebet. Anderledes så det ud for Brande og med en massivt pres mod HIK målet lykkedes det endeligt efter 17 minutters spil af 2. halvleg at få sendt bolden i mål til 1-0. Anne Sørensen opfangede bolden og fik sendt den til Line Kaasbjerg Svensson som denne gang fik prikket den i mål uden chance for HIK keeperen.

Og det lettede lidt på stemningen og da Pernille Harrild kort efter af 2 omgange igen fik bolden banket i mål var sejren endelig hjemme. Slut resultat 2-0.

Kampen gav debut til Maria Husum. Kampens spiller blev Pernille Jakobsen. Holdet bestod desuden af Pernille Harrild, Pia Holt Kjærgaard, Jane Sandfeld, Line Kaasbjerg Svensson, Gitte Holt, Anne Sørensen, Henriette Eriksen og holdleder Dina Nygaard.