Tøf fik comeback med sejr og drømmehug.

Brande Oldboys +45 startede efterårssæsonen med kamp på udebane torsdag d. 23/8 mod Bording.

Brande styrede kampen fra start til slut og det blev også til en sikker sejr på 3-0.

Første halvleg kom Brande allerede foran 1-0 efter 5 minutter, da Thomas “Messi” Svensson scorede sikkert ved den fjerneste stolpe uden chance for målmanden, som i øvrigt var Bordings klart bedste mand denne mand. Brande burde også have ført større ved halvleg, men sommerpausen på 2 måneder havde måske nok gjort at træfsikkerheden ikke var helt i top, for både Laursen, Eg og Svensson havde flere gode chancer.

Anden halvleg fik Brande da heldigvis lukket kampen med to mål fra Henrik “Skytte” Mortensen og Nicolaj Eg så sejren blev på 3-0. Bjarne Tøf Kristensen var ellers lige ved og næsten at gøre det til 4-0 i hans comeback kamp efter drilsk knæskade, da hans drøn af en langskud lige strøg forbi trekanten 🙂

Holdet har stadigvæk max point 39 ud af 13 kampe.

Holdet deltager også i landsmesterskaberne her i Brande den kommende weekend. Lørdag spiller de to kampe og det er kl. 9.45 og kl. 11.15.