Debut sejr i +45 over sidste års vindere

Sæson start for Old-Boys +45

På en blæsende Torsdag d. 05.04.2018 komBrande Old Boys nye +45 hold endelig på græs igen, ude mod sidste års vindere af kredsen Vildbjerg.

Kampen var under 1 minut gammel, da BOB kom foran på en kæmpe forsvars koks af Vildbjerg forsvaret, der spillede Summe totalt fri på en tilbage lægning. Summe omsatte sten sikkert den store chance til mål

Efter 8 min ville Summe dog ikke være BOB´s eneste målscorer. Så han lagde en sukkebold i dybden til Michael Laursen, som fik en friløber ogomsatte den sten sikkert denne store chance til mål og 2-0.

BOB drengene var slet ikke færdige endnu. Så efter 13 min lagde den ny indkøbte Kenneth Thingaard bolden indover i feltet, som Eg ”dirigerede” videre til Laursen på mystisk vis, som så sparkede bolden sikkert i kassen til 3-0

I starten af 2 halvleg fik Vildbjerg deres første store chance. Vildbjerg angriberen fik frit løb mod målet. En halsende Martin Nielsen fik presset angriberen til en forkølet afslutning, som målmand Bjarne Thisgaard fik reddet med lappen.

I kampens 53 minut fik Vildbjerg tilkendt et korrekt straffespark, efter en glidende Kenneth Thingaard ville lege målmand inde i feltet. Vildbjerg omsatte sikkert til 3-1.

2 min senere lukkede Summe dog kampen fuldstændigt, da han fik skovlet et indlæg fra Michael Laursen ind i rusen til kampens slut resultat 4-1 til BOB.