Debutsejr i +50 rækken til BOB i Uhre

Så blev sæsonen skudt i gang for Brande Oldboys +50 7-mands med lokalopgør i Uhre. Da det for de fleste af BOB spillere er noget uvant med 7-mands bold, var kampen imødeset med ekstra spænding. Lad det være sagt med det samme, det blev en god sæsonpremiere med meget fornuftigt spil trods vanskelige baneforhold og et altid godt kæmpende Uhre hold. Det var BOB, der fra starten tog teten. Der skulle dog gå til ca. midt i første halvleg før spilovertaget blevet omsat til mål. Målet opstod, da Kenneth Lauridsen brød et Uhre angreb og sendte Sigurd Kristensen afsted, der tog turen over en halv banelængde og endte med en god afslutning, der blev rettet af og dermed snød Uhres stærke keeper Ejner Nygaard. Fortjent 1-0 føring til BOB. Ikke så længe efter bragede Kim Plade et skud på den ene opstander. Dermed blev pausestillingen 1-0 til BOB. Dominansen i 2. halvleg blev endnu større, hvilket resulterede i en del gode muligheder. Målet til 2-0 faldt efter gode kombinationer mellem Kim Plade og Ole Radoor, hvor sidstnævnte endte med servere et godt indlæg for Jens Studsgaard, der satte liv og lemmer på spil og endte med at heade bolden i kassen til 2-0. Ikke så længe efter, var samme Jens Studsgaard igen på spil, da han med en halv yderside bragede bolden op i det ene målhjørne. Så er sæsonen skudt i gang!! Sidste aftryk på kampen blev dog sat af Uhre, da Arne Eriksen reducerede til 1-3 med et fladt skud ved den stolpe uden chance for Brian Dahl, der ellers havde stået en fin debutkamp i stedet for holdets normale målmand Ken Pedersen, der var forhindret i at deltage i kampen. Med sine to scoringer og en i øvrigt flot indsats, blev BOBs dobbelte målscorer Jens Studsgaard fortjent kåret som ”man of the match” af sine holdkammerater.