Stor sejr til Brande Old Girls

Torsdag den 28. september hjemme mod KLG

I dagens kamp var det Brande der blæste til angreb fra start og allerede efter 1. minut havde Line Kaasbjerg Svensson sin første af mange chancer, men hendes afslutning sad desværre lige på keeperen. De næste 5 minutter var samspillet mellem Malene Søgaard og Line Kaasbjerg Svensson, med Line som afslutter, næsten optimalt – der manglede bare mål.

Det kom efter 7 minutters spil. Denne gang med Gitte Holt som oplægger og Malene Søgaard som afslutter og Malene sendte sikkert bolden i mål til 1-0. Herefter fulgte der endnu en chance til Malene Søgaard, denne gang blev bolden dog sendt forbi og kort efter fik Line Kaasbjerg Svensson endnu en chance som igen endte lige på keeperen og lige inden pausen kom hun endnu tættere på da den denne gang var overliggeren der reddede KLG. Pause stilling 1-0.

Om det var den ”opsang” Line Kaasbjerg Svensson fik i pausen skal vi lade være usagt, men efter 2 minutters spil tog hun et par træk midt på banen og med et tørt venstre hug sendte hun bolden sikkert i mål til 2-0.

Få minutter senere brændte det igen på foran KLG målet da Birgitte Sørensen fandt Marianne Madsen som fik sendt bolden på stolpen. Og Marianne var langt fra færdig midt i halvlegen sendte hun bolden mod mål langt ude fra og scorede til 3-0 og kort efter var det næsten en gentagelse – dog sende hun denne gang bolden op i det ene målhjørne til 4-0.

Kampens sidste mål blev sat ind af Malene Søgaard som opfangede bolden på midten – og da der ikke var nogen der gik i hende kunne hun sikkert udplacere KLG keeperen til kampens  slutresultat 5-0.

Kampens spiller blev Marianne Madsen. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Gitte Holt, Line Kaasbjerg Svensson, Michele Duedahl, Malene Søgaard, Lena Jensen, Birgitte Sørensen, Henriette Lind Eriksen og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.