Stimen sluttede i Bording

Torsdag videreførte Brande Old Boys’ +45-hold de sidste par sæsoners dårlige vane med at slutte skidt af og fik samtidig sat en stopper for stimen på syv kampe i træk som ubesejret siden starten af juni, da det blev til et fuldt fortjent nederlag på 0-2 i Bording.
Brande kom helt skævt i gang, og selvom en Bording-spiller måtte til afkøling med et gult kort efter 10 minutters spil, fortsatte hjemmeholdet med at dominere. Stadig i undertal lykkedes det da også Bording at bringe sig i spidsen, da Brandes bagkæde smed bolden væk, og etmålsføringen holdt til pausen, selvom gæsterne mod halvlegens slutning kom en smule bedre med i spillet.
Farligt blev det dog aldrig, og midt i 2. halvleg gjorde Bording det så lidt for let til 2-0. Inden debutanten Holger Schliewa fem minutter før tid havde Brandes første afslutning indenfor målrammen, havde Bording med et skud på stolpen været tæt på 3-0, men ingen af holdene fik scoret yderligere. Med nederlaget slutter Brande på femtepladsen, en enkelt plads dårligere end sidste år.
Kampens spiller blev forsvarsstyrmand Sigurd Kristensen.