Senioroldboys holder sommerferie som nr. 1.

Mandag 19.06 skulle +40 ud at forsvare 1 pladsen mod Hammerum.

Det skulle hurtigt vise sig at blive en ensformig affære.

Allerede i kampens andet minut blev Michael Laursen spillet i dybden af Medin. Laursen sprintede fordi forsvarsspillleren og prikkede bolden under en frembrusende målmand og scoring til 1-0.
I kampens 9 minut faldt den næste chance, da Summe spiller Eg flot fri, men Eg ”lopper” lige på målmanden.
15 minutter spillet. Tøf smækker et hjørnespark ind i panden på Svensson, som sikkert header Brande foran 2-0, og kort efter kunne Thomas Svensson bliver dobbelt målscore, men brænder desværre friløberen. Blev taget ud kort efter af en hård og kontant holdleder chef Michael Andersen. Kort før halvleg kunne det være blevet til 3-0, men Eg´s skud blev reddet af en flot fodparade JJ
2 Halvleg 3 minut et drømme angreb ender bolden ude ved Medin der sender en hård bold på tværs, hvor en glidende Laursen akkurat ikke får bolden drejet i kassen.
Så var der bedre held på næste drømme angreb Medin bliver igen spillet fri på kanten, spiller kort på tværs til Holger ( Luft Waffe ) der køligt ligger bolden af til Nicolaj Eg der sikkert scorer til 3-0 i den lange hjørne.
Så blev det Henrik Austin Skytte Mortensen tid. I det 45 min minut scorer Austin til 4-0 på reposten fra en ”hammer” af et skud fra Summe, som målmanden ”åbenbart” utroligt nok ikke kunne holde.
5 minutter senere laver Hammerum et klodset straffespark på Svensson. Austin er igen iskold, udplacerer en sageløs målmand til 5-0 og bliver dobbelt målscore for første gang i hele hans liv (en historie han straks fortalte til hans sønner).
3 minutter før slutfløj kommer Hammerum til deres eneste chance, Søren Laursen klarer med bravour.

Kampens spiller Blev Henrik ”Austin” Skytte Mortensen, som kvitterede med en kasse øl, havde ikke prøvet at blive kampens spiller siden lilleput rækkerne.

Hele holdet skal roses for en super forårs sæson. Kan gå på en velfortjent sommerpause som rækkens nummer 1.