Ingen fibere i efterårs premieren for BOB +40.

Sikker sejr til BOB Senioroldboys.

Mandag d. 8. august var ferien slut for +40 drengene fra Brande Oldboys. De skulle uden en eneste gang træning starte ud med en turneringskamp med det samme, og her var modstanderen Snejbjerg.

Hjemmeholdet startede med at presse godt på og efter 5 min. kom holdet foran 1-0 ved Nicolaj Eg på et godt gennemspillet angreb af Allan Kjærgaard. Efter 10 minutter blev det til 2-0 efter et virkeligt flot hovedstødsmål, dog scoret af Snejbjerg selv, men det tæller alligevel. Vi skulle lige nævne her at de scorede på et virkeligt skarpt indlæg fra venstresiden af Torben K. Jakobsen.

Få minutter inde i anden halvleg brænder udeholdet Snejbjerg en friløber, men overplacerede skuddet. 9 minutter efter pausen blev det til 3-0 efter godt gennemspillet angreb, Elmedin Bratic spillede den flot indover og med en Eg touch blev Søren Prøhl lige pludselig fri foran mål og scorede sikkert. Fem minutter før tid reducerede Snejbjerg til 3-1 efter et dumt boldtab på egen banedel. I de dødende sekunder fik Brande et frispark på kanten af feltet, og her kunne Michael “Summe” Husum score sikkert til slut resultatet 4-1, da målmanden havde “gemt” sig bag muren som han iøvrigt havde opstillet helt forkert. Banens bedste var helt suverænt Allan Kjærgaard med 8 stemmer. Holdets næste kamp er også på hjemmebane mod rækkens nummer 2 Herning Fremad mandag d. 15. august kl. 19.00.