Fire gyldne minutter

Torsdag indledte Brande Old Boys’ +45-hold efterårets slutspil på udebane mod Tjørring, som havde vundet forårets grundspil uden at tabe en eneste kamp. I lang tid var Ole Thisgaards helflugter over mål fra kanten af målfeltet på Mikael Lunds perfekte indlæg fra højresiden efter 10 minutter 1. halvlegs største chance, men 5 minutter før pausen kom der hul på bylden – og så gik det stærkt. Først stod Jeppe Karstoft forrest i køen af Brande-spillere ved bageste stolpe på endnu et skarpt indlæg fra Mikael Lund, og minuttet efter gjorde Carsten Thinggaard det tæt under mål til 2-0 i to forsøg efter endnu et godt indlæg fra højre side, denne gang fra Mogens Laugesen. To minutter senere trykkede Lars Poulsen af udenfor feltet; skuddet brækkede lumskt i luften og snød Tjørring-keeperen, så på fire minutter var 0-0 blevet til 0-3.

Carsten Thinggaard var tæt på at blive dobbelt målscorer få sekunder ind i 2. halvleg, da han blev spillet fri på kanten af feltet af en Tjørring-forsvarer, og minuttet efter misbrugte hjemmeholdet en næsten ligeså stor chance i den anden ende. Trods den sikre føring blev Brandes spil noget febrilsk, men efter 17 minutter lukkede Lars Poulsen kampen definitivt med sit andet mål, da han køligt chippede den over Tjørrings målmand efter en fin pasning fra Ole Thisgaard. I næstsidste minut burde hjemmeholdet have pyntet på resultatet, men helt alene i feltet lykkedes det en Tjørring-angriber at sparke i sidenettet. Dermed kunne målmand Ken Petersen bogføre endnu et ”clean sheet” og hele holdet en overraskende sikker 4-0-sejr. Bedst hos Brande var midtbanedynamo Kim Tranholm, men også forsvaret styret af Sigurd Kristensen og Benny Vilsborg gjorde det solidt.