Oldboys A skudt i sænk

Der var lagt op til et topopgør onsdag d. 24/08 på Brande Stadion i oldboys A rækken, hvor BOB skulle møde Vildbjerg. Begge hold havde 9 point for 4 kampe inden, og kampen startede også meget lige. Vildbjerg kom foran 0-1 efter 12. min, og 5 min. senere var de tæt på 0-2, da de fik en friløber mod målet. Lars Poulsen i BOB´s mål var kommet lidt for langt udenfor feltet, og i refleks tog han bolden med hænderne, så dette betød frispark til Vildbjerg og rødt kort til Lars Poulsen. Angriberen Lui Mølleskov kom på målet det sidste kvarter af 1. halvleg, og efter lidt placerings vanskeligheder i målet, lykkedes det ham med et par fine redninger at holde buret rent, så halvlegs resultatet forblev 0-1 til udeholdet.
Fra anden halvleg´s start kom Finn Jensen på mål og halvlegen startede også meget lige, selvom BOB var en mand i undertal. Der blev kæmpet godt over hele linjen, men det at være en mindre på banen kostede de sidste 20. minutter af kampen, hvor Vildbjerg´s hurtige folk i front udnyttede lidt træthed ved hjemmeholdet. Det resulterede desværre i 4 mål mere til Vildbjerg, så BOB fik en øretæve på 0-5. Hjemmeholdet´s bedste idag var Danni “Smøg” Nielsen og Dan Helge Pedersen.