De brændte chancers kamp for old girls

Tirsdag den 3. maj hjemme mod Herning KFUM

Kampen startede med lidt spil frem og tilbage og første chance tilfaldt Herning, men Jane Sandfeld var på plads med en god redning. Et par minutter efter var hun på plads igen med endnu en stor redning.

Men øjeblikket efter er det i stedet Brande der kommer foran da Anne Jørgensen fangede en løs bold fra en modspiller og sikkert satte bolden i mål til 1-0. Det holdte desværre ikke længe inden Herning udlignede efter lidt klumpspil foran Brande målet.

Men Brande fortsatte det gode spil og igen er Anne Jørgensen på spil, men denne gang var afslutningen på keeperen. Marianne Andersen er over riposten men desværre blev den hårde afslutning sendt lige i maven på keeperen.

I stedet er det Herning der kommer foran efter hjørnespark. Halvlegen sidste chance tilfaldt Brande, men Anne Jørgensen sendte den fine aflevering fra Marianne Andersen lige forbi mål. Pause stilling 1-2.

Efter pausen startede Brande med endnu en stor chance, hvor Anne Jørgensen blev spillet helt fri i dybden og kom alene med Herning keeperen. Desværre endte afslutningen lige på Herning keeperen. Og kort efter er det Pia Holt Kjærgaard som havde en stor chance, men desværre også uden held.

Og som sidst efter store Brande chancer, så løb Herning kontra og kom i stedet foran 1-3. Men det slog nu ikke Brande ud og Gitte Holt fandt kort efter Marianne Andersen helt fri foran mål, men hendes afslutning endte stolpe ud. Herefter blev det også til 1-4 og 1-5 til Herning på klump spil foran mål inden Anne Jørgensen med få minutter igen fik reduceret til 2-5 efter frispilning fra Marianne Andersen. Og Brande sluttede også af med en stor chance til Pia Holt Kjærgaard efter frispilning fra Line Kaasbjerg Svensson. Men uden resultat og kampen slutter 2-5.

Kampens spiller blev Marianne Andersen. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Anne Jørgensen, Helle Lykke, Pia Holt Kjærgaard, Line Kaasbjerg Svensson, Camilla Mikkelsen, Gitte Holt, Malene Søgaard og holdleder Karina Kjærgaard.