BOB +40 på turneringens længste tur.

Mandag 02.05 tog + 40 den lange vej til Vildbjerg.

Det skulle vise sig at være en kamp hvor BOB fuldstændig sad på spillet. Allerede i det 5 minut scorede Nicolaj EGgtil 1-0 på et velplaceret skud fra kanten af feltet
I 8 min: Skytte blive spillet fri af Medin men brænder på det skammeligste alene med målmanden, minuttet efter er det galt igen. Ny mega afbrænder af “Skytte”.
Efter et powerplay foran Vildbjergs mål bliver det 2-0 ved Summe der elegant lopper bolden over en sprællende målmand. 3-0 målet kom fra et godt indlæg fra Tøf som Eg header i en stor bue så Martin Bjerre kan nå at loppe den over en frem stormende målmand
Efter 40 minutters spil får Medin tilkæmpet sig bolden og spiller den franske top angriber Gomes (Papin) fri, der iskoldt scorer. Efter 45 min spil får Vildbjerg reduceret da BOB forsvaret ikke helt får afværget en ellers ufarlig sitiuation.

Kampens spiller blev Danni Smøg Nielsen.