BOB +32 tog 3. sejr på stribe.

Brande Oldboys unge drenge tog onsdag d. 20/04 til Herning for at møde KFUM.

Marc Serup havde til dagen kamp valgt at prøve en ny opstilling, der skulle presse KFUM langt tilbage på banen. Det startede også rigtig godt, da Brande Oldboys fik scoret efter 2 min. Da den tilbage vendte Allan Madsen lagde bolden ind fra venstre side, hvor Brian Lauridsen tæmmer bolden så Jakob Kristensen sikker sparker bolden ind. Efter scoringen forsatte Brande Oldboys med at spille bolden godt rundt og det endte med et par gode chancer til både Brian Lauridsen og Thomas Funderskov dog uden at det blev til mål. Da det første kvarter var spillet var det tid til at bringe Marcs kendte kædeskift i spil, så Jakob, Brian og Lasse TV Sørensen blev skiftet ud, og blev erstattet med Holger, Søren Nygaard og Anders Nielsen.
Brande Oldboys havde bolden meget uden rigtig at komme frem til nogle chancer, og som det kan ske slår KFUM til. Et indlæg fra deres højre side hvor to Brande Oldboys spillere blev snydt, ryger bolden hen over hovedet på Michael Tyr Kristensen og deres angriber sikkert sparker den i bag en chanceløs Jakob Brun i målet. Rasmus Nielsen skal til at huske, at når man er ved at blive ældre skal man huske at varme op. Dette kostede ham nemlig en skade i lysken, som kan holde ham ude i nogle uger. Lasse TV erstattede den skadede Mus. Brande Oldboys kommer foran efter en fantastisk solo tur af Allan Madsen, som dribler 5 mand og skyder den ind via overlæggeren til 1-2 til Brande Oldboys. Resten af første halvleg var chanceløs, men Brande Oldboys sad dog på det meste spil. Men når de ikke havde bolden, var de for langt væk fra deres markering, som var et generelt billede på kampen.

I halvlegen skældte Marc ud, da der skulle spilles hurtigere og ingen lange bolde. Thomas Funderskov og Søren Laursen blev skiftet ud, hvor Brian og Jakob kom på banen igen.
Anden halvleg startede som første halvleg sluttede, uden de store chancer. Herning KFUM begyndte at brokke sig over at Brande Oldboys spillede for hårdt. Brande Oldboys højre side var i det offensive hjørne, hvor de kom frem til lidt indlæg men manglede også i bagkæden, da der blev spillet med et tre-mands forsvar. De gode chancer, som højre siden kom frem til, ramte Anders Burger foran målet. Han var dog lidt uheldig på dagen og fik ikke så meget ud af indlæggene. Brande Oldboys score midt i anden halvleg på et frispark af Lars Duedahl, som skyder ved jorden og rammer stolpen og går i mål og dermed 1-3 til Brande Oldboys. Søren Laursen og Thomas F. kommer på banen i stedet for Duedahl og Allan. Ellers sker der ikke så meget i kampen, udover at Herning score på et langskud, som Basse prøvede at redde, men uden succes. Kampen endte 2-3 til Brande Oldboys og de snupper 1 pladsen i puljen med 9 point ud af 9 mulige.

Godkendt start på sæsonen.

Kampens spiller blev Allan Madsen med 5 stemmer. Næste kamp er onsdag d. 27 april i Kollund/Lind kl. 19.